FRUKT 33

PÅMELDINGEN ER STENGT

ALLE KURS ER NÅ FULLE

VIKTIG INFO!

HVEM?

Ungdom 13-18 år

HVOR?

Hunstad Kultursenter

Når?

11.-15. oktober

Pris?

800 kr

Trykk her for info til foresatte

Deltagere må velge ett kurs på 20 timer fordelt på fem dager.
Aktivitetene utenom kurstid er felles, og de fleste er valgfrie

Dette er kursene på FRUKT 33

TEATER

DETTE KURSET ER FULLT

Skuespiller Kristian Winther er instruktør for kurs i teater. Han jobber nå som sceneinstruktør og han har vært instruktør på FRUKT tidligere.

Denne gangen kan alle som har spilt teater eller som har lyst å prøve for første gang melde seg på. Opplegget vil komme an på hvem som er med og hva de liker å gjøre, men det blir helt sikkert mye lek og teaterøvelser, improvisasjon der man finner på alt etter hvert og ei visning på slutten av kurset.

Gjerne si noe om hva du ønsker når du melder deg på.

KUNST

DETTE KURSET ER FULLT

Karoline Monsen Sundet er tilbake som kunst-instruktør.

Etter ønske fra tidligere deltagere blir det denne gangen et felles sluttprodukt på veggen i kaféen på Hunstad Kultursenter. I løpet av FRUKT-uka blir det tegning og maling der alle får jobbe med noe de liker og får hjelp til forbedringer. Etter hvert settes alt sammen til en forstørret og felles idé som gruppa maler på veggen.

Etter FRUKT-uka kan det bli mulig å jobbe på vegger andre steder for dem som er interessert i å fortsette.

FLERKAMERAPRODUKSJON

DETTE KURSET ER FULLT

Ragnhild-Eline Nyhagen Asplund har mye erfaring med kamera-arbeid etter mange år med UKM i Bodø og etter TV-skole er hun tilbake så vi endelig kan ha flerkamera-kurs på FRUKT-uka.

Dette er et kjempebra kurs for alle som liker å ta bilder, filme eller er lyd- og lysteknikere. Dere får låne alt av utstyr på kurset og dette er det samme som benyttes på UKM-produksjoner i Nordland.

Gruppa skal jobbe med flerkameraproduksjon på ei visning i løpet av uka og vil få flere muligheter etter FRUKT 33.

VOKALIST

DETTE KURSET ER FULLT

Aleksander Torsvik Emilsen er en allsidig sanger som kanskje er mest kjent fra gruppene Min Trio og Elsk, og som en frontfigur som gir alt på scenen.

Med Aleksander som instruktør for vokalist-kurset jobbes det med helheten i å være vokalist. Det blir sangteknikk og sangglede, men også mye om det å være i front og bidra i låtproduksjon.

De som melder seg på dette kurset må huske å skrive noe om hva de driver med og evt band, gruppe eller prosjekt, for her har det noe å si for hvem som får plass.

BAND

DETTE KURSET ER FULLT

Våre band-instruktører Mikal Reinvik, Joakim Nordvik, Emma Snoen og Fredrik Nordvik har alle vært FRUKT-deltagere og vet akkurat hvordan det er når man har lyst å starte et band, har et nytt band, står litt fast på å lage sanger eller ikke helt får band-øvingene til å fungere.

Disse musikerne har til sammen vært innom de aller fleste sjangre og instrumenter så det er lite de ikke har hørt eller kan hjelpe deg med.

Meld deg på sammen med bandet ditt eller alene og skriv om det i påmeldingen.

PÅMELDINGEN ER STENGT