Foresatt til Junior-FRUKT deltaker

Overnattingen foregår på Hunstad Ungdomsskole. Nattevakter er voksne ansatte med god oversikt over soveområdet og garderober, og de er tilgjengelig om det skulle være noe. Dersom noen har spesielle behov i forhold til overnatting er det mulig å benytte andre rom etter avtale i forkant

Ansatte i Ung Kultur som til vanlig er å finne på Svømmehallen Kulturfabrikk, Hunstad Kultursenter, KAKTUS og Saltstraumen fritidssenter arbeider på FRUKT-helga slik at det er ungdomsarbeidere på jobb hele tiden, i tillegg til undomsarrangørene i FRUKT-team og FRUKT-squad.

Deltageravgiften på kr 300,- dekker workshop, alle aktiviteter, turen, mat og alt nødvendig. Lommepenger går kun til «ettermiddagskiosken» evt shopping, kafè etc. utenom det felles opplegget.

Det kommer faktura i posten på deltageravgiften. Dersom påmelding er bekreftet er den bindende og faktura må betales.

Utstyr til det kurset de har valgt spesifiseres i kursteksten dersom det kreves medbrakt utstyr. I tillegg må alle deltagere ha med seg varme klær til frilufts-delen som alltid er obligatorisk for alle.

Det legges stor vekt på å tilby mat med god kvalitet og som tilpasses alle allergier og andre behov for tilrettelegging. Husk å si ifra om dette i påmelding. Det legges vekt på god tid og hyggelige måltider. Frukt, kaffe og te er tilgjengelig stort sett hele dagen.

Deltagere med spesielle behov må gjøre oppmerksom på dette i påmelding. Dersom tilrettelegging ønskes for at ungdom skal kunne delta på workshop innenfor sitt interessefelt, gjøres det så godt som mulig. Kanskje er det behov for et sted å trekke seg tilbake innimellom, eller en voksen kontaktperson å spørre om råd underveis.

Husk nøyaktig info om foresattes tlf og mail i påmelding så vi får tak i dere om det trengs!