Hvor er jeg?

Som skuespiller må man aldri glemme Scenerommet – med andre ord ; Hvor du befinner deg til enhver tid
Som skuespiller bør man alltid utnytte rommet til det fulle.
Det innebærer at man må være tilpassningsdyktig og fleksibel og å ha evnen til å improvisere når ting ikke går som planlagt

Vi skal i dette kurset jobbe med tekst og tekstforståelse i møte med nye scenerom,
Vi skal lære å bruke arkitektur og klang til våre fordeler.
Vi skal utnytte fordelene med å spille på nye steder, vi skal bryte våre egne, og rommets grenser for å se hvor langt vi kan nå.
I løpet av uken ønsker jeg at vi skal skape små forestillinger, for hverandre og for besøkende publikummere.
Vi skal manipulere teksten, hverandre, publikum, og ikke minst den store scenen som kalles verden (i denne settingen Stormen bibliotek med omegn)!

Fortell gjerne litt om deg selv.
Hvilke erfaringer du har fra før,
og om du har noen ønsker for kurset

Vi kommer til å jobbe fysisk så ta med bevegelige klær, og gode sko!

Roger O. Paulsen

Roger var i tenårene veldig aktiv i teatermiljøet i Bodø som skuespiller i Bodø Ungdomsteater og instruktør for Bodø Barneteater. Han var også deltager på de tre første FRUKT-ukene som ble arrangert. Etter Romerike folkehøgskole i 07/08 kom han som en av veldig få rett inn på Teaterhøgskolen i Oslo (KHIO) der han gikk ut i 2012 med bachelor som skuespiller.  I tiden som student spilte han bl.a. i VGTV-serien «Sammen». Siden da har han jobbet som skuespiller i produksjoner på Nordland Teater og Trøndelag Teater. Blant annet i «Jungelboken», «Svarta Bjørn» og «Stormen» som har besøkt Bodø. Han har også produsert egne forestillinger, blant annet barneforestillinger for Nordland Teater. Ellers har Roger ved flere anledninger vært gjesteinstruktør for Bodø Ungdomsteater og han hadde teaterkurset på FRUKT#16. Deltagerne ønsket ham tilbake og nå er han klar for høstens teaterkurs på FRUKT.

Teaterkurset arrangeres i samarbeid med Bodø Ungdomsteater og Hålogaland Amatørteaterlag (HATS)