Scenografi og redesign med spray og sjablonger

Streetartkursene har etter hvert blitt av de mest populære tilbudene på FRUKT, og på grunn av stor etterspørsel har vi med oss spraybokser sjablonger, masker og hansker også denne gang. Vi skal på «skattejakt» etter objekter å dekorere, og disse vil på søndag dekorere den store scenen til jubileumsforestillingen i Stormen bibliotek. Går det an å lage noe på en madrass, ei søppelkasse eller en støtfanger og få det til å se ut som at det hører til på scenen? Kanskje vil vi finne det ut, eller kanskje er det noe helt annet vi ender med å utforske.
Uansett vil det bli tålmodighetsarbeid med utskjæring av sjablonger og flikking på detaljer, gode ideer og vanskelige vinkler, nye triks og gamle materialer.

Niklas Jørgensen

er kulturarbeider på Kulturhuset Gimle der han har ansvaret for teknisk utstyr og ellers har vært med på mange varianter av streetart-relatert  dekor av huset. Blant annet finnes der ei spraylakkert og fargesprakende trapp, flere vegger med decoupage-art basert på utklipp og bilder fra Gimles historie og grafitti fra tidligere FRUKT-kurs.

Niklas har holdt streetart-kurs på flere av kommunens fritidssentre og på tidligere FRUKT-arrangementer. Ellers benytter han også sine kunnskaper innenfor stensil-art på t-skjorter og i kombinasjonsuttrykk der en blander flere teknikker.

Dette kurset er dessverre helt fullt

Meld deg på FRUKT #17 her