Gamle klær = ny design

Her gjelder det å oppdage hva som gjemmer seg bak gamle kjedelige klær, umoderne snitt og spennende tøy. Du kan ta med noe du ønsker å jobbe videre med, eller finne fram til drømmeplagget i det somfinnes i skattekista vi har satt sammen til kurset.

Kanskje er det en krage, en helt spesiell knapp eller foret i en jakke som blir utgangspunktet for ditt nye yndlingsplagg som det kun finnes ett av i hele verden.

Om du ender opp med et plagg eller et helt antrekk vil tiden vise, men kurset ender i alle fall med en runde på catwalken under jubileumsforestillingen på søndag. Der kan du velge å selv vise egne klær eller benytte en annen modell om du ønsker det.

Det er en fordel om du kan litt om å sy på maskin, men alle deltagere vil uansett få veiledning på sitt eget nivå innenfor design, stoffvalg, søm og snitt.  Si gjerne litt om egne ønsker og evt erfaring med å sy så vi lettere kan tilpasse kurset på forhånd. Har du en maskin du er vant til å bruke så ta den gjerne med. Den står helt trygt på Gimle og kan låses inn utenom kurstida.

Marianne Moen Vembre

11954790_10153483859845609_8334553364490747620_n

Marianne er fra Bodø og var deltager på FRUKT allerede første gang det ble arrangert. Den gang var det et teaterkurs som det også var da hun i var instruktør på FRUKT#14.
For tiden studerer Marianne motedesign ved Esmod Oslo og er i gang med arbeidet med en spennende kolleksjon som skal resultere i eksamensvisning til våren.