Gamle klær = ny design

Her gjelder det å oppdage hva som gjemmer seg bak gamle kjedelige klær, umoderne snitt og spennende tøy. Du kan ta med noe du ønsker å jobbe videre med, eller finne fram til drømmeplagget i det somfinnes i skattekista vi har satt sammen til kurset.

Kanskje er det en krage, en helt spesiell knapp eller foret i en jakke som blir utgangspunktet for ditt nye yndlingsplagg som det kun finnes ett av i hele verden.

Om du ender opp med et plagg eller et helt antrekk vil tiden vise, men kurset ender i alle fall med en runde på catwalken under jubileumsforestillingen på søndag. Der kan du velge å selv vise egne klær eller benytte en annen modell om du ønsker det.

Det er en fordel om du kan litt om å sy på maskin, men alle deltagere vil uansett få veiledning på sitt eget nivå innenfor design, stoffvalg, søm og snitt.  Si gjerne litt om egne ønsker og evt erfaring med å sy så vi lettere kan tilpasse kurset på forhånd. Har du en maskin du er vant til å bruke så ta den gjerne med. Den står helt trygt på Gimle og kan låses inn utenom kurstida.

Marianne Moen Vembre

Marianne er fra Bodø og var deltager på FRUKT allerede første gang det ble arrangert. Den gang var det et teaterkurs som det også var da hun i var instruktør på FRUKT#14.
For tiden studerer Marianne motedesign ved Esmod Oslo og er i gang med arbeidet med en spennende kolleksjon som skal resultere i eksamensvisning til våren.