Redaksjonens hovedoppgave er å dokumentere det som skjer gjennom hele uka. Du kan fotografere, skrive eller lage små filmer om det som skjer på kursene eller utover ettermiddag og kveld. Redaksjonen starter dagene med et møte der dagens oppgaver fordeles, og blir enige om hva ønsket resultat skal være.

Det er opp til den enkelte hvor stor del av uka som skal benyttes til redaksjonsarbeid. De ivrigste ender ofte opp med å filme eller ta bilder nesten til alle døgnets tider mens andre synes kurstida som er satt av til hvert enkelt kurs er mer enn nok. Dette tilpasses i samarbeid med FRUKT-teamet og sekretariatet som også bidrar i dokumentasjonsarbeidet.

Underveis i arbeidet gis det veiledning i fotografering, redigering, digitalt arbeid, bruk av sosiale medier og ellers det som er aktuelt for deltagerne på gruppa. Veiledning er både individuelt og i grupper. Kanskje blir det også besøk fra fotograf eller journalist, eller en tur ut til et mediahus.

Dette er et praktisk kurs for deg som har en spesiell interesse for foto, film, tekst eller media.  Om du har eget kamera er det fint om du tar det med og får jobbe med det du er vant til.

Audun Selnes

Audun Selnes har medie- og markedsføringsutdanning fra Universitetet i Nordland, og har jobbet med tekst, fotografering, video, web og reklame stort sett hele livet.

Audun har bakgrunnen sin hovedsakelig fra musikkbransjen, hvor han blant annet har startet opp plateselskapet Beyond Records og promotøren Decent Booking. Han har også sitt eget musikkprogram på Radio3 sammen med Thomas Litangen.

Audun er ansatt som konsulent i barne- og ungdomsseksjonen ved kulturkontoret i Bodø Kommune.