17 jan Redaksjon på FRUKT #22

Bli med i FRUKTs nettredaksjon! Redaksjonens oppgave er å dokumentere det som skjer gjennom FRUKT-uka. Du kan fotografere, skrive eller lage små filmer om det som skjer på FRUKT-kursene eller om aktivitetene utover ettermiddag og kveld. Kanskje du vil intervjue noen av deltakerne eller instruktørene?

Underveis i kurset gis det veiledning i bruk av kamera, redigering, digitalt arbeid og det som er aktuelt ellers for deltagerne. Det blir mulig å publisere det du lager i løpet av uka på nettsiden www.bodofrukt.no.

Dette er et praktisk kurs for deg som er interessert i foto, film, tekst eller media. Du trenger ikke å ha mange forkunnskaper eller mye erfaring for å bli med. Om du har eget kamera, er det fint om du tar det med og får jobbe med det du er vant til. Du får også en sjanse til å prøve deg fram med utstyr fra Digitalt Verksted på Stormen bibliotek!

Digitalt Verksted har kameraer til utlån, samt tre arbeidsstasjoner med 27’ tommers skjermer og er utstyrt med alle programmene i Adobe-pakken. Til vanlig kan Digitalt Verksted brukes av alle med en brukeravtale, når som helst innenfor åpningstidene ved Stormen Bibliotek.

 

Maria Willassen jobber som konsulent ved Kulturkontorets barne- og ungdomsseksjon i Bodø Kommune. Hun har lang erfaring med informasjonsarbeid og formidling spesielt innenfor kunst og litteratur, har fungert som redaktør og skribent, og har bl.a. jobbet for Natt&Dag, i studentradio og for ulike tidsskrifter og bokpublikasjoner.

Sturla Jøllanger jobber som filmarbeider for Stormen Bibliotek og til vanlig driver han Stormen Film som holder til i Digitalt Verksted. Han har vært med på de fleste typer av filmproduksjon, fra dokumentar til musikkvideoer og kortfilmer.

bodofrukt
siri.vembre@bodo.kommune.no
No Comments

Post A Comment