For å skaffe påmeldinger, og informere om FRUKT #18, har teamet arrangert 5 promoarrangementer på diverse fritidssentre i Bodø  og City Nord. Kveldene ble fylt med Kahooter, konserter, mini-kurs, gratis mat og premier.


 

Artikkel og bildeserie fortsetter under videoene


 

 

 


 

Kickoff'et på City Scene startet klokka fem, mandag den 1. januar, med konsert med Elias Bjørknes. Senere ble det arrangert konkurranse, hvor Iver Seljeseth vant to billetter til utsolgt Sondre Justad-konsert, og kvelden ble avsluttet med konsert av Glovarm og Åsa og Marie fra bandet SMASH.

 

Den 2. februar ble det arrangert dj-battle på Tverlandet fritidssenter. FRUKT-teamet var også her og promoterte for ungdomsuka, og la ekstra stor vekt på det tekniske kurset som skal arrangeres på FRUKT #18. Kvelden ble avsluttet med en kahoot, hvor Fredrik Nordvik vant gratis påmelding til FRUKT-uka, og fruktsalat. Alle som ville fikk også prøve seg på DJ-ing.

 

Det ble satt opp stand med mulighet til påmelding, den 3. februar inne på Stormen-bibliotek, i forbindelse med stormøtet til Unge Stormen.

 

På Hunstad kultursenter hadde teamet satt opp stand, mens Ole-Thomas kjørte et stomp-kurs. Det ble også servert gratis vafler, vist filmer fra det tidligere stomp-kurset, og arrangert en Kahoot hvor Theodor Larsen Tverrvik vant gratisFRUKT #18.

 

Gimle stod for konsert med Naken Enhjørnig, Smash wavet og Nagel, mens teamet satt opp stand og informerte om FRUKT, den 6. februar. Det ble arrangert Kahoot her også, som endte med Sondre Justad-billetter til Fredrik Nordvik. Videre ble det vist informasjonsvideoer, og servert gratis vafler.

 

Den 8.februar var det promo på Saltstraumen Fritidssenter. Her satt teamet opp stand, og arrangerte Kahoot - Kjell-Martin Ingebrigsten vant et gavekort til City Nord, og et til Pay Safe. Audun Selnes hadde satt sammen et kurs i foto, som hadde fokus på tips for takning av bilder med mobil.