Fra et ord til en ferdig sang

Hva man inspireres av er ikke alltid så lett å sette ord på, men her er ord og inspirasjon absolutt på riktig sted med et hus som Stormen fylt med bøker må det da oppstå tekster. Eller…. Oppstår tekster av seg selv i riktig miljø? Er det bare å vente til de dukker opp, eller kan man faktisk lære å bli inspirert? På dette kurset får du nok ikke en fasit på hitlåter, men du får god tid til å oppsøke inspirerende steder og mennesker, og til å diskutere hvilke erfaringer Petter har gjort seg i arbeidet med sine sanger. Ja, for det er arbeid, men det er kanskje spennende arbeid, uventede oppdagelser, lettere enn du tror, muligheter du ikke viste om og det kan jo hende Petter har noen hemmelige triks du kan få vite.
Synger du, og ønsker å skrive om det du tenker, føler eller mener noe om? Har du en melodi i hodet som du ikke vet hva du skal gjøre med?

I påmeldingen må du si litt om hvor lenge du har sunget, spilt og skrevet, hvilket instrument du spiller, (du må kunne spille noe) og om du trenger å låne piano. Melder du deg på sammen med noen, så husk å si hvem dette er.

Dette kurset er dessverre helt fullt

Petter Unstad

Petter er mest kjent som låskriver, vokalist og bassist i Kråkesølv, men han har også turnert med band som BigBang, Karpe Diem, spiller i LAMARK og jobber med solomateriell. Under Parkenfestivalen sto han på scenen sammen med sin far og bror, og framførte også en helt ny sololåt.

Petter er en av våre gjengangere som instruktør. Han har instruert bassister og gitarister, band og unge musikere på tvers av band. Sist hadde han låtskriverkurs, noe som gjentas på grunn av stor etterspørsel.