Kurs og instruktører

Oliver Solberg Tymi
– Instruktør, band

Marie Abelsen
– Instruktør, band

BAND:
Marie Abelsen og Oliver Solberg Tymi veileder hvert sitt band fra første øving til konsert på søndag. Deltagerne deles i to grupper ut i fra hvilket instrument man spiller. I løpet av kurset får deltagerne litt innføring i hvordan man starter band og øver inn en sang.

Oliver startet sitt første band på junior-FRUKT og er nå låtskriver, gitarist og vokalist i De Nye Blanke samtidig som han går siste år på musikklinja. Han har vært instruktør flere ganger før, og har vært med å arrangere junior-FRUKT da han tidligere var med i FRUKT-teamet.

Marie går på musikklinja i Bodø. Hun startet bandet Smash Wavet som deltager på junior-FRUKT og de har siden da holdt sammen. Marie er hovedsakelig vokalist og låtskriver og har utallige konserter bak seg i tillegg til at Smash Wavet har gitt ut flere sanger.

Nina Losnedahl
– Instruktør, maling

MALING:  
Sammen med Nina Losnedahl får deltagerne prøve litt forskjellig for så å lage hvert sitt store bilde. Det eneste kravet for å delta er at du liker å tegne, male og eksperimentere med farger. Bildene stilles ut på søndag før deltagerne tar dem med seg hjem.

Nina har tegnet og malt i mange år. Hun eksperimenterer med farger og teknikker og kombinerer gjerne maling og tegning i samme produkt. Nina var male-instruktør også på junior-FRUKT i fjor. Hun har også vært med i FRUKT-teamet som arrangerer junior-FRUKT.

Maiken Fredrikke Vembre
– Instruktør, teater

TEATER:
Liker du å være noen andre enn deg selv? Har du lyst å finne ut mer om det å spille teater? Da vil gjerne Maiken Fredrikke Vembre ha deg med på teaterkurs. Det blir lek, øvelser og improvisasjon og helt sikkert noe å vise fram på forestilling på søndag

Maiken har drevet med teater siden hun var fire år, og er nå instruktør for Bodø Barne- og Ungdomsteater i tillegg til å jobbe som skuespiller og med egne prosjekter innen teater og musikk. Hun har hatt mange teaterkurs for oss og har vært arrangør i FRUKT-teamet.

Anniken Sivertsen
– Instruktør, foto

FOTO:
På fotokurset lærer du om valg av motiv, bruk av lys og hvordan du lett redigerer bildene dine sammen med Anniken Sivertsen. Du kan bruke din egen telefon eller ta med deg et kamera. Bildene du er mest fornøyd med blir med på visning på søndag.
 
Anniken har vært med i FRUKT-teamet i flere år og der var hennes hovedoppgave å dokumentere arrangement via fotografering, filmer, redigering, nettsida og sosiale medier. Hun har også gått media og kommunikasjon på Bodin videregående.