Junior-FRUKT 2023

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Hvem: 7. klasse (2010)

Når: 3.-4. juni

Sted: Hunstad Kultursenter

Antall: 40 deltakere

Pris: 300,-

Arrangør: Bodø Kommune

BAND

Tre unge band-musikere fra Bodø veileder gruppen fra første øving til konsert på søndag. Deltagerne deles i grupper ut i fra hvilket instrument man spiller, og hvilket nivå man er på. Det blir innføring i hvordan man starter band og øver inn en sang.

Instruktørene Joakim, Isabel og Julius har alle startet sin karriere på FRUKT. De har studert musikk på musikklinja ved Bodø VGS, og spiller i bandene Korvegia, Innestæmme og Defusion.

Sammen har gjengen en bred erfaring innenfor mange ulike sjangre og instrumenter – så her er alt mulig å få til på kurs med dem!

MALING

De som melder seg på dette kurset får prøve litt forskjellig innenfor tegning og maling. Det eneste kravet for å delta er at du liker å tegne, male og eksperimentere med farger. Kunstutstilling søndag før deltagerne tar bildene med seg hjem.

TEATER

Liker du å være noen andre enn deg selv? Har du lyst å finne ut mer om det å spille teater? Da vil vi gjerne ha deg med på teaterkurs. Det blir teaterleker, øvelser og improvisasjon som resulterer i noe gruppa viser fram på søndagens forestilling.

Instruktør Jan Ivar:

«Teaterlek og improvisasjon er en viktig del av skuespilleres arbeid. I løpet av kurset skal vi ha det gøy, utforske karakterer, relasjoner og situasjoner. Vi finner på der og da! Det kan føles skummelt til å begynne med, men målet er ikke å være genial, men heller middelmådig, og det er viktig å gjøre feil!»

Jan Ivar Bårtvedt er en skuespiller fra Bodø med bachelor i drama og teater fra NTNU i Trondheim. Han er skuespiller i improteatergruppa HjerneTeppe og jobber i Salten Friteater med både forestillinger og kurs. 

Sjekk ut Jan Ivar på Facebook

SANG

På sangkurset skal gruppa synge litt sammen og litt hver for seg for å finne ut hva man liker og hvilke sanger som passer til de forskjellige stemmene. Det viktigste er å like å synge, ikke hvor flink man er. Sammen så finner gruppa noe å opptre med på søndag.

TEKNISK

Teknikergruppa skal lære om scenerigg og scenelys. Det rigges til avslutningen på søndag og styres lys for dem som opptrer. Instruktøren vil veilede deltagere i bruk av teknisk utstyr, helt uavhengig av om man kan noe om dette fra før av eller ikke.

Har du lest deg gjennom de forskjellige kursene og funnet ut hvilket du vil melde deg på? Da er du klar!

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Husk å lese nøye gjennom de forskjellige punktene i påmeldingsskjemaet slik at du sender inn riktig informasjon. Vær særlig nøye med å dobbeltsjekke kontaktinformasjonen (telefon/adresse) til deg og dine foresatte.