05 jun Junior-FRUKT bilder og videoer

Junior-FRUKT 2018 var 2.-3. juni på Hunstad kultursenter. Det var ca. 40 deltakende 7.-klassinger som deltok på kursene: Maling, foto, teknisk produksjon, band og teater.

Band-kurset hadde 2 instruktører: Oliver Solberg Tymi og Håkon Sætran Blom. Instruktørene hadde ansvar for hver sitt band. Etter 8 timer med øving var begge bandene klare for en kjempekul fremvisning på forestillinga søndags ettermiddag.

Teater-kurset hadde den dyktige instruktøren Matias Bjune Pedersen. Deltakerne lekte seg frem til et underholdene avslutningsshow på søndag. De jobbet mye med impro-teater og det virket som om alle hadde det artig på scenen.

Det er publisert, og holdes enda på med publisering av videoer fra junior-FRUKT.

Malekurset hadde den flinke instruktøren Nina Losnedahl. De hadde fokuset på å ha det gøy med maling, og gjorde flere forskjellige oppgaver for å bli inspirert. Deltakerne viste frem vakre kunstverk på avslutninga på søndag.

Fotokurset hadde vår flinke instruktør Maria Willassen. De tok bilder av kursene og aktivitetene, derfor er det ikke så mange bilder av selve deltakerne, men mange som de har tatt på denne siden. Bildene de tok ble vist frem på avslutningen på søndag.

Teknisk Produksjon hadde den flinke instruktøren Martin Svaleng Pedersen. Deltakerne fikk lært mye om hvordan lys og lyd fungerer. Etter 8 timer med kurs var de klare for å styre lyd og lys under avslutninga.

Alle deltakerne ble med på tur i det litt kjølige været. De ble delt inn i lag som konkurrerte mot hverandre, på tur ned til fjæra. Alle fikk såpebobler og kakao, og 2 lag fikk premier for deres eksepsjonelle innsats i kampen om 1. plass.

Under Junior-FRUKT var det mange aktiviteter som: Biljardturnering, bordtennisturnering, tegning, disko og samlinger. Dette er bilder fra litt av disse.

bodofrukt
siri.vembre@bodo.kommune.no
No Comments

Post A Comment