_MG_4631_ED copy
_MG_4764 copy
_MG_4933_ED copy
_MG_4806_ED copy

Junior-FRUKT 2018

 

NB: Alle plassene på Junior-FRUKT 2018 er nå fylt opp!

Det nærmer seg årets utgave av Junior-FRUKT! Her kan sjuendeklassinger delta en helg på ulike kurs og aktiviteter.

  • Meld deg på kurs i teater, foto, maling, band eller teknisk produksjon
  • Målgruppe: 7.-klassinger
  • Antall: 40 deltagere
  • Tidspunkt: 2.-3. juni, 2018
  • Pris: 300,-
  • Sted: Hunstad Kultursenter, Bodø
  • Påmelding: Digitalt påmeldingsskjema åpner uke 17
  • Bekreftelse: Sendes per mail til foresatte, og per SMS til deltager
  • Arrangør: Barne- og Ungdomsseksjonen, Bodø Kommune (tidligere FRUKT-deltakere er medarrangører)

 

Kontakt
Prosjektleder: siri.vembre@bodo.kommune.no

Dersom vi ikke får annen beskjed, vil det bli tatt film/foto av deltagere.
Dette kan bli publisert på bodofrukt.no, vår Facebook-side, vår YouTube-kanal og i informasjonsmateriell fra Bodø Kommune/Kulturkontoret.

Vi gjør oppmerksom på at deltagerne ikke er forsikret via Bodø Kommune.

Etter utgått påmeldingsfrist 25. mai 2018 vil dere få svar-mail og SMS. Det er bindende påmelding og faktura på 300,- sendes i posten.

 

Se bilder fra Junior-FRUKT 2017 her

Band

Band

Håkon Sætran Blom og Oliver Solberg Tymi veileder hvert sitt band fra første øving til konsert på søndag. Deltagerne deles i to grupper ut i fra hvilket instrument man spiller. I løpet av kurset får deltagerne litt innføring i hvordan man starter band og øver inn en sang.

Maling

Maling

Sammen med Nina Losnedahl får deltagerne først prøve litt forskjellig, for så å male hvert sitt store bilde. Det eneste kravet for å delta er at du liker å tegne, male og eksperimentere med farger. Bildene stilles ut på søndag før deltagerne tar dem med seg hjem.

Teater

Teater

Liker du å være noen andre enn deg selv? Har du lyst å finne ut mer om det å spille teater? Da vil gjerne Matias Bjune Pedersen ha deg med på teaterkurs. Det blir lek og improvisasjon, du trenger ikke pugge tekster eller skrive, men likevel blir det en liten forestilling til slutt.

Teknisk produksjon

Teknisk produksjon

Hele junior-FRUKT avsluttes med ei forestilling for venner og foreldre. Vil du være med på å rigge eller styre lyd og lys, så er teknisk kurs noe for deg. Martin Svaleng Pedersen tar gruppa gjennom opprigg, prøver, lyd, lys og ellers det som hører med i scene-produksjon.

Foto

Foto

På fotokurset får du ta bilder av det som skjer på Junior-FRUKT og de andre kursene. Vi prøver oss på redigering, og viser frem bildene vi er mest fornøyd med til slutt. Maria Willassen og ungdommene i FRUKT-team og –squad hjelper til underveis. Ta gjerne med eget kamera hvis du har!