KURSINFO
(Du kan velge ett kurs med 8 kurstimer)

 

BAND:
Spiller du et instrument kan du her møte andre for å spille sammen, eller dere kan melde på hele bandet dere allerede øver med. Sara Hobbelstad og Audun Mathisen Anvik hjelper dere å øve inn en sang til avslutningen på søndag. Si i påmeldingen hva du spiller.

 

SANG (DETTE KURSET ER FULLT):
Liker du å synge? Da passer dette kurset for deg! Maiken Fredrikke Vembre er instruktør, og du får prøvd forskjellige måter å framføre sanger på. På søndag framfører gruppa de sangene de har øvet på, som duo, trio, gruppe eller solo sammen med musikere fra FRUKT.

 

TEATER:
Med Henning David Williams blir det «leking» med korte tekster og scener i små grupper. Gruppa prøver forskjellige måter å spille tekstene på, så ordene du sier endrer mening etter hva du gjør. Søndag kan dere vise de andre hva dere har jobbet med.

 

TEKNIKK:
Denne gruppa skal jobbe med rigging, lyd og lys sammen med Tommy Strand som til daglig arbeider på Hunstad Kultursenter. Her skal det rigges opp en scene med alt som trengs for å ha forestilling på søndag, og du får prøvd deg som lyd- og lystekniker.

 

TEGNING:
Tegner du mye? Kom og tegn sammen med Steinar Fiva Sørensen. Med forskjellige oppgaver får du kanskje prøvd å tegne noe du ikke ville tenkt selv, eller med utstyr du ikke tidligere har prøvd. På søndag stiller gruppa ut det som er laget i løpet av helga.

 

MELD DEG PÅ HER