Kurs og instruktører

Band

Henrik Hausmann og Joakim Nordvik fra bandet Korvegia veileder fra første band-øving til konsert på søndag. Deltagerne deles i to grupper ut i fra hvilket instrument man spiller. I løpet av kurset gis det innføring i hvordan man starter band og øver inn en sang.

Maling

Sammen med Vilde Borén Dooley får deltagerne prøve litt forskjellig innenfor tegning og maling. Det eneste kravet for å delta er at du liker å tegne, male og eksperimentere med farger. Bildene stilles ut på søndag før deltagerne tar dem med seg hjem.

Teater

Liker du å være noen andre enn deg selv? Har du lyst til å finne ut mer om det å spille teater? Da vil gjerne Karoline Moen ha deg med på teaterkurs. Det blir lek, øvelser, improvisasjon og helt sikker noe å vise fram på forestilling på søndag.

FOTO

På fotokurset lærer du om valg av motiv, bruk av lys, og hvordan du lett redigerer bildene dine sammen med Anniken Sivertsen. Du kan bruke din egen telefon eller ta med deg et kamera. Bildene du er mest fornøyd med blir med på visning på søndag

TEKNISK

Tekniker-gruppa skal rigge opp scene til avslutningen på søndag, og strye lyd og lys for band og skuespillere som opptrer. Fredrik Nordvik vil veilede deltagere i bruk av teknisk utstyr, helt uavhengig av om du kan noe om dette fra før av eller ikke.