Kurs og instruktører

Band

Benjamin Hov Golas og Vegard Rishaug veileder hvert sitt band fra første øving til filminnspilling på søndag. Deltagerne deles i to grupper ut i fra hvilket instrument man spiller og bandene øver inn hver sin sang. Etter dette vet du kanskje hvordan man starter band.

Maling

Sammen med Ella Benonisen får deltagerne bruke forskjellige maleteknikker og lage hvert sitt lerretsbilde med akryl. Eneste kravet for å delta er at du liker å tegne, male og eksperimentere med farger. På søndag får deltagerne alle bilder med seg hjem.

Teater

Liker du å være noen andre enn deg selv? Har du lyst å finne ut mer om det å spille teater? Da vil gjerne Matias Bjune Pedersen ha deg med på teaterkurs. Det blir lek, øvelser og improvisasjon og helt sikkert noe vi kan lage film av på søndag.

FRUKT-TV

FRUKT sin egen kanal som sendes på vår facebook og instagramprofil søker etter deg som vil jobbe foran eller bak kamera når vi forteller om det som skjer på junior-FRUKT. Isak som vanligvis er å se på FRUKT-TV og Oskar Yazan Mellemsether veileder gruppa.