Hvem arrangerer FRUKT-ukene?

Barne- og ungdomsseksjonen ved kulturkontoret i Bodø Kommune
Prosjektleder: Siri Vembre
Seksjonsleder: Tommy Wisth

 

Hvordan organiseres overnattinga?
Overnattingen foregår på Hunstad Ungdomsskole. Nattevakt er en voksen ansatt, og en voksen frivillig med god oversikt over soveområdet og garderober og tilgjengelig om det skulle være noe. Det vil i tillegg være åpent under måltidene slik at deltagerne har mulighet til å hente, skifte dusje ol. Ungdom som har spesielle behov i forhold til overnatting har mulighet til å benytte andre rom etter avtale i forkant.

 

Hvor mye lommepenger trenger deltagerne?
Deltageravgiften på 800,- dekker workshop, alle aktiviteter, turer, mat og alt nødvendig. Lommepenger går kun til «ettermiddagskiosken» evt shopping, kafè etc. utenom det felles opplegget.
Det kommer faktura i posten på deltageravgiften. Dersom påmelding er bekreftet er den bindende og faktura må betales.

 

Hva må ungdommene ha med seg?
Utstyr til det kurset de har valgt spesifiseres i kursteksten dersom det kreves medbrakt utstyr. Madrass, laken, pute og sovepose (evt dyne), toalettsaker, håndduk osv til overnatting. Varme klær til friluftsdelen som er obligatorisk for alle.

 

Hvem er de voksne på FRUKT?
Ansatte i Ung Kultur som til vanlig er å finne på Kulturhuset Gimle, Hunstad Kultursenter, Saltstraumen fritidssenter og Tverlandet Fritidssenter arbeider på FRUKT-uka slik at det er ungdomsarbeidere på jobb hele døgnet.

 

Hvilken mat serveres?
Det legges stor vekt på å tilby mat med god kvalitet og som tilpasses alle allergier og andre behov for tilrettelegging. Frokost, lunsj, middag og kvelds tilbys som buffet med valgmuligheter og et godt tilbud om grønnsaker. Det legges vekt på god tid og hyggelige måltider.
Frukt, kaffe og te er tilgjengelig stort sett hele dagen.

 

Hvordan legges det tilrette for ungdom med spesielle behov?
Dersom tilrettelegging ønskes for at ungdom skal kunne delta på workshop innenfor sitt interessefelt, gjøres det så godt som mulig. Kanskje er det behov for et sted å trekke seg tilbake innimellom, eller en voksen kontaktperson å spørre om råd underveis.

 

Hvordan finner vi fram?
I Bodø er det gode bussforbindelser og god info på nettet om bussrutene via www.177nordland.no.
De som kommer langveis fra kan hentes etter avtale på kaia, bussterminalen, flyplassen eller togstasjonen. Det er bare å si fra i påmeldingen så gjør vi nærmere avtale om tid og sted.

Buss nr 1 går dør til dør Bodø lufthavn – Hunstad Ungdomsskole. (bussen tar ikke kontanter. Betaling via app anbefales).  Det er heller ikke langt til busstoppet ved riksveien for dem som kommer via Tverlandet.

Husk nøyaktig info om foresattes tlf og mail i påmelding så vi får tak i dere om det trengs.

Flere spørsmål om info til foreldre? Ta kontakt på Siri.vembre@bodo.kommune.no