FRUKT 34

PÅMELDINGEN ER STENGT

VIKTIG INFO!

HVEM?

Ungdom 13-18 år

HVOR?

Svømmehallen/Stormen

NÅR?

26.-29. februar

PRIS?

800 kr

Trykk her for info til foresatte

Deltagere må velge ett kurs på 15 timer fordelt på fire dager.
Aktivitetene utenom kurstid er felles, og de fleste er valgfrie

Dette er kursene på FRUKT 34

TEATER

Skuespiller Kristian Winther er instruktør for kurs i teater. Han jobber nå som sceneinstruktør og han har vært instruktør på FRUKT tidligere.

Etter ønske fra tidligere FRUKT deltagere har Kristian denne gang laget et kurs som skal ha fokus på det å kombinere drama, sang, og dialog. Gjennom kurset får du gjort akkurat dette – skape en mini musikal sammen.

Er du interessert drama, sang eller bare har lyst til å prøve noe nytt? Meld deg på!

KUNST

Vi skal skape et nytt design og lysinstallasjoner på «verdensrommet» i svømmehallen Kulturfabrikk. Det eneste du trenger for å melde deg på er SKAPERTRANG!

Liker du å jobbe digitalt, skulptere, male eller designe, da er dette kurset for deg.

FOTO

Oskar jobber til daglig som produsent på Stormen bibliotek, og med oppfølging av Unge Stormen Media. Han er utdannet innen pedagogikk(NTNU) og filmproduksjon (NKF), og har jobbet freelance med kulturproduksjon, film og foto i over 20 år.

I løpet av de fire dagene får deltakere muligheten til å fordype seg i fotografiets magiske verden gjennom praktiske utfordringer både innendørs og ute i naturen. Vi skal utforske portrettfoto/studio, naturfoto og gatefotografi. Deltakere får opplæring i grunnleggende etterbehandling av bilder i Adobe Lightroom. Et utvalg av de ferdigstilte bildene blir trykt og hengt opp til utstilling i Stormen bibliotek.

BAND

Våre bandinstruktører Audun Mathisen og Ole Christian Meløysund er begge utøvende musikere, og har til sammen erfaring fra de fleste sjangere.

Audun Mathisen er utdannet musikk lærer, og har skrevet masteroppgave om musikk. Han spiller for tiden i Bodø bandene Hobbel og Joy, som er aktuell i Bodøs musikkmiljø. Audun har erfaring fra pop og visesang, til rock og heavy-metal. Han kan veilede i alle bandinstrumenter, han digger synt- og gitareffekter og elsker pepsi max.

PÅMELDINGEN ER STENGT