FRUKT 32

PÅMELDINGEN ER STENGT

VIKTIG INFO!

HVEM?

Ungdom 13-18 år

HVOR?

Hunstad Kultursenter

Når?

1.-5. mars 2023

Pris?

800 kr

Info til foresatte

Deltagere må velge ett kurs på 20 timer fordelt på fem dager.
Aktivitetene utenom kurstid er felles, og de fleste er valgfrie

Dette er kursene på FRUKT 32

SKUESPILL

Vil du ha sjansen til å delta i FRUKT sin store forestilling i Svømmehallen Scene?

Hvis du har lyst å finne ut om du liker å være skuespiller så er dette perfekt for deg. Det blir mye forskjellig å gjøre, men veldig lite tekst og ingen pugging. Du kan lære noe triks om hvordan man sloss i teater og film, prøve forskjellige personligheter, leke, le og improvisere. Du får også vite alt om forestillingen du kan få være med i.

Instruktør: Kristian Winther

SANG

Liker du å synge og vil lære mer om å lage helt egne sanger?

I løpet av uka vil du lære mange forskjellige måter å jobbe på for å lage sanger. Hvor finner man inspirasjon og hva er viktig når man skriver en tekst? Er det best å starte med en melodi eller en tekst? Kan man gjøre begge deler samtidig? Hvis du har begynt å lage egne ting så gjerne ta med deg tekstene dine.

Instruktør: Ann Iren Hansen

MEDIA

Enten du liker å ta bilder eller lage film så passer denne gruppa for deg.

Sammen med Henriette som jobber på Svømmehallen Kulturfabrikk skal media-gruppa dokumentere det som skjer på FRUKT 32. Du trenger ikke eget utstyr, men kan ta med om du har noe du ønsker å bruke. Her kan du være med uansett om du er nybegynner eller har mye erfaring.

Instruktør: Henriette Synnøve Pedersen

BAND

Spiller du et instrument eller synger så kan du enten melde deg på alene for å spille sammen med andre, eller ta med deg bandet du allerede spiller i.

I løpet av uka skal dere, sammen med en av instruktørene, lage en helt ny låt. Alle instruktørene er musikere som har laget mange sanger, og de kan vise dere flere måter å jobbe på for å lage musikk sammen.

Instruktører: Joakim Nordvik / Sara Hobbelstad / Jonas Jørgensen Aasnes / Mikal Reinvik

FORMING

Liker du å lage spennende ting av forskjellige materialer eller tegner og maler du?

Nå kan du få gjøre akkurat dette sammen med to kunstnere fra Space for Plants. Du får gjøre tre-fire forskjellige prosjekter og kanskje oppdager du noe helt nytt som du vil gjøre mye mer av etter FRUKT-uka. Det er ikke viktig hvor flink du er, bare du har lyst til å være kreativ og skape ting du liker.

Instruktører: Lorna Aventurine / Karoline Monsen Sundet

LYD OG LYS

Vil du lære om lyd, lys og miksere så har du nå sjansen!

I store sal på Hunstad Kultursenter vil du få innføring i hvordan alt henger sammen når man skal jobbe som lyd- eller lysteknikere på en konsert, disko eller lignende. Instruktører er teknikere fra InTune og dette kurset er en bra start for deg som ikke kan så mye fra før av.

PÅMELDINGEN ER STENGT