Musikkproduksjon

Dette kurset er nå fullt!

Det finnes mange måter å skrive musikk på, og på dette kurset skal dere bruke innspillingsutstyr for å lage musikk. Den tradisjonelle måten å skrive en sang på er gjerne å skrive en tekst og melodi først.

Her skal dere leke med mulighetene som finnes i et musikkprogram, sånn at det like gjerne er en synth lyd, eller en trommeloop som gjør at du får lyst til å lage noe nytt.

Dette kurset er ikke ment å gjøre deg til en ferdig utlært produsent, men det skal vise hvordan du kan bruke programmer og apper for å være leken og kreativ.

Hvis du har pc med egen programvare må du gjerne ta med og bruke det, hvis ikke skaffer vi noe du kan jobbe med. Du trenger ikke å ha veldig mye erfaring fra før, men du må ha lyst til å lage musikk.

Det er viktig at du gir beskjed hvis du kan ta med eget utstyr, og at du sier litt om hva du har gjort før.

Instruktør: Ivar Bowitz

Ivar er musiker og låtskriver i bandet Cold Mailman. De har gitt ut flere kritikerroste album, og ga nettopp ut sin siste utgivelse «Baby Wake up We Are Losing the Fire». Kurset er basert mye på hvordan Ivar jobber med musikk, og vi håper at det er noe andre kan la seg inspirere av.

Tilbake til de andre kursene