Band

Spiller du sammen med noen, eller har du lyst til å spille i band?
På dette kurset vil det være mulighet for begge deler!

Hvis du har et band fra før, vil vi gjerne at dere melde dere på sammen, og kommer til oss for en intens øveuke, der dere får masse tips og veiledning for å jobbe videre.

Husk å skriv i påmeldingen hvilket band du spiller i.

Hvis du ikke spiller sammen med noen enda, men har lyst til å prøve det ut, så setter vi sammen band. Her prøver vi å tilpasse besetning og sjanger etter hva du skriver i påmeldingen, men det er viktig å være åpen for å prøve nye ting. Begge instruktørene startet sin bandkarriere med denne typen kurs, så vi vet at det ofte kommer noe godt ut av det.

Her er det viktig å skrive i påmeldingen hva du har gjort før, hvilken musikk du liker, og om du trenger å låne noe instrument.

Instruktør: Tobias Aamodt

Tobias er FRUKT-veteran med fortid som deltager, instruktør og FRUKT-teamet, men er mest kjent som vokalist og låtskriver i bandet Virkelig.

Instruktør: Håkon Sætran Blom

Håkon har vært instruktør på FRUKT flere ganger tidligere. Han var aktiv i musikkmiljøet i Bodø med prosjekter som Hubro, Av Eden, Sara Hobbelstad, og Maiken Vembre, før vi sendte han på utlån til Trondheim, der han er en aktiv musiker med sitt eget soloprosjekt og duoen Farvel Melankoli.

Meld deg på!

Tilbake til de andre kursene