FRUKT 31 Kunst

Blyanter og malepensler?

Dette kurset er nå fullt!

 

Kunst kan være så mye og med et utgangspunkt i tegning og maling skal deltagerne på kunst-gruppa gjennomføre ukas prosjekt. Denne gang forsøker vi noe helt nytt og håper du som liker å uttrykke deg gjennom blyanter og male-pensler vil bli med.

Når du melder deg på så skriv litt om det du har gjort før og hvordan du liker å jobbe. Disse beskrivelsene vil kunst-instruktøren lese før hun planlegger årets prosjekt.

Julie Martinussen er født og oppvokst i Bodø, men er nå bosatt i Oslo og studerer ved Einar Granum Kunstfagskole. Hun har en bakgrunn i spillutvikling, med en bachelorgrad i Spilldesign. Hun har tidligere jobbet i det norske spillstudioet Krillbite. Spillet deres «Mosaic» vant to priser under Spillprisen 2019.

Etter å ha sittet fast i Oslo under pandemien, har fokusområdet hennes vært å utvikle sitt visuelle og kunsteriske uttrykk. Målet er å kunne jobbe med spill som kunstuttrykk, men også dyrke lidenskapen for tegning og maleri. I løpet av kurset vil Julie dele sine erfaringer, og gi deltakerne en introduksjon til tegning og maling. 

Hovedfokuset i kurset vil være å forstå formen i strekene sine, lære om valører, og å prøve seg på å blande seg fram til farger med maling. (Det vil i utgangspunktet skje gjennom tradisjonell tegning og maling, men det er mulighet for å jobbe digitalt dersom man ønsker og har eget utstyr.)

I høst hadde hun utstilling sammen med to andre studenter og det kan du se mer om her:

https://journalen.oslomet.no/gp-4/2021/11/galleri-vekta-studentutstilling-en-sarbar-portrettering-av-naerhet

Foto: Marte Gundersen