BAND

Kommer du på FRUKT sammen med bandet ditt så er dette en unik mulighet!
Denne gangen har vi satt sammen et opplegg for de bandene som har holdt på en stund. Hvordan skal man jobbe på øvingslokalet? Hva skal til for at det låter bra på scena? Hvordan kan man ta opp sine egne demoer? Kurset er delt inn slik at hvert band får jobbe en hel kursdag med hvert av temaene. Her er det begrenset antall plasser til maks tre band.

Instruktører:

Tobias Aamodt

Foto: Erlend Nygaard

Tobias er FRUKT-veteran med fortid som deltager, instruktør og FRUKT-teamet, men er mest kjent som vokalist og låtskriver i bandet Virkelig. Han skal jobbe med det som skjer på øverommet. Det blir mest fokus på hvordan bandet jobber fram en bra låt sammen.

Sondre Lund Johansen

Sondre er kjent som gitarist i bandet Virkelig. Han skal jobbe med det som skjer på scena. Her blir det fokus på hvordan man får den lyden man vil ha (forsterkere og pedaler f.eks), og ting man bør tenke på for at det skal låte best mulig ut til publikum.

Aksel Bakke

Aksel er en aktiv skikkelse i Bodøs musikkmiljø som trommis, lærer på Nord universitet, og pop rommet, og som tekniker i Stormen og Store studio (for å nevne noe…). Han skal vise hvordan man kan gjøre sine egne opptak, mens man lager låter på øvingslokalet, eller demoer før man spiller det inn «på ordentlig» i studio. Kurset tar utgangspunkt i å bruke utstyr som man kan få lånt på fritidssentrene senere.