MUSIKK – Band, låtskriving, duo, etc.
Instruktører: Sigurd Lamark, Fredrik William Olsen, Håkon Sætran Blom, Ivar Bowitz og Gøril Nilsen

Dette kurset er nå fullt!

 

 

Om kurset
Denne gangen har vi en helt åpen påmelding for band, låtskrivere, soloartister og egentlig alle som driver med musikk. Det er derfor viktig at du forteller oss om du melder deg på sammen med noen du vil jobbe sammen med, navnet på bandet du spiller med, hvilket instrument du spiller, om du synger osv. Vil du aller helst ha hjelp til å skrive en egen sang så si i fra om det, men husk at du da også må si om du selv spiller et instrument eller om du trenger å jobbe sammen med en musiker. Kanskje rapper du og ønsker å jobbe sammen med en sanger? Fortell oss også hvor lenge du har spilt/sunget så vi får satt sammen deltagere og instruktører som passer best mulig sammen. Fortell oss alt du tenker vi trenger å vite om deg og musikken din.

Om instruktørene
Sigurd er musiker og låtskriver også kjent under artistnavnet Lamark. Han har gitt ut to album og flere singler, og har samarbeidet med andre artister. Han har studert retorikk i Bergen, og bor nå i Oslo. I 2015 spilte Lamark for alle ungdomsskoleelevene i Bodø da han dro på skoleturné med barne- og ungdomsseksjonen (nå Ung Kultur) noe som førte til at hundrevis av ungdomsskoleelever sang på «Alle dama som e fin» hele resten av året. Dette er sjette gang Sigurd er med som instruktør på FRUKT og har tidligere instruert band, låtskrivere og hatt media-kurs med fokus på blogg.

Fredrik er kjent som vokalist, låtskriver og gitarist fra Kråkesølv, og har også gitt ut musikk på egen hånd. Han har spilt sammen med en rekke andre artister, blant annet I See Rivers og Terje Berg. Sammen med Kråkesølv spilte han på Sinus for alle Bodøs 8.klassinger i 2016, noe sikkert mange FRUKT-deltagere husker godt. Fredrik er så absolutt å regne som FRUKT-veteran. Han var selv deltager sammen med bandet Hjertesorg på den aller første FRUKT-uka i 2005 og har siden det vært instruktør flere ganger enn noen andre.

Håkon er bassist og spilte lenge i bandet Hubro som startet opp på FRUKT og som har spilt utallige konserter i og utenfor Bodø. Senere ble det bandet Av Eden som blant annet har spilt på Gimle, Sinus, Dama Di og Trænafestivalen, og nå også Farvel Melankoli som spilte på årets Trænafestival. Etter et år med musikk på Trøndertun Folkehøgskole, er det nå studier ved NTNU i Trondheim. Håkon har vært instruktør både på junior-FRUKT og FRUKT-uka de siste årene, og vi håper høstferien blir sånn at han ønsker seg tilbake igjen neste gang.

Ivar er tilbake som musikkinstruktør også denne gang. Han er mest kjent som låtskriver, vokalist og gitarist i bandet Cold Mailman som har gitt ut flere album og også er kjent for sine prisvinnende musikkvideoer. Sjekk dem ut på Youtube! Han startet Cold Mailman som sitt eget prosjekt og har fortsatt med flere soloprosjekt i tillegg til bandet. Ivar bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Bodø og heldigvis tar han turen hjem for å veilede unge musikere i høstferien.

Gøril Nilsen er fra Hammerfest og spiller i bandet I See Rivers. De har det siste året turnert både i Norge og i hele Europa. Gøril har også opptrådt mye på egen hånd og har i det siste spilt sammen med Fredrik William Olsen. Etter endt utdanning ved LIPA i England har hun bodd i Wales og uka etter at hun har vært i Bodø spiller hun konsert i London sammen med I see rivers. Gøril har erfaring som instruktør for ungdom i flere sammenhenger, F.eks på FRUKT-uka i 2017.

Meld deg på her!