Foresatt til Junior-FRUKT deltaker

Overnattingen foregår på Hunstad Ungdomsskole. Nattevakter er to voksne ansatte med god oversikt over soveområdet og garderober og tilgjengelig om det skulle være noe. Det vil i tillegg være åpent under måltidene slik at deltagerne har mulighet til å hente, skifte dusje ol. Ungdom som har spesielle behov i forhold til overnatting har mulighet til å benytte andre rom etter avtale i forkant.

Ansatte i Ung Kultur som til vanlig er å finne på Kulturhuset Gimle, Hunstad Kultursenter, Saltstraumen fritidssenter og Tverlandet Fritidssenter arbeider på FRUKT-uka slik at det er ungdomsarbeidere på jobb hele døgnet.

Deltageravgiften på  300,- dekker workshop, alle aktiviteter, turen, mat og alt nødvendig. Lommepenger går kun til «ettermiddagskiosken» evt shopping, kafè etc. utenom det felles opplegget.

Det kommer faktura i posten på deltageravgiften. Dersom påmelding er bekreftet er den bindende og faktura må betales.

Utstyr til det kurset de har valgt spesifiseres i kursteksten dersom det kreves medbrakt utstyr. I tillegg må alle deltagere ha med seg madrass, laken, pute og sovepose (evt dyne), toalettsaker, håndduk osv til overnatting. Varme klær til frilufts-delen som alltid er obligatorisk for alle.

Det legges stor vekt på  å tilby mat med god kvalitet og som tilpasses alle allergier og andre behov for tilrettelegging. Frokost, lunsj, middag og kvelds tilbys som buffet med valgmuligheter og et godt tilbud om grønnsaker. Det legges vekt på god tid og hyggelige måltider. Frukt, kaffe og te er tilgjengelig stort sett hele dagen.

Deltagere med spesielle behov må gjøre oppmerksom på dette i påmelding. Dersom tilrettelegging ønskes for at ungdom skal kunne delta på workshop innenfor sitt interessefelt, gjøres det så godt som mulig. Kanskje er det behov for et sted å trekke seg tilbake innimellom, eller en voksen kontaktperson å spørre om råd underveis.

Husk nøyaktig info om foresattes tlf og mail i påmelding så vi får tak i dere om det trengs!