Foresatt til FRUKT-deltaker

Overnattingen foregår på Svømmehallen Kulturfabrikk. Nattevaktene har god oversikt over soveområdet og garderober, og er tilgjengelig om det skulle være noe. Det vil i tillegg være åpent under måltidene slik at deltagerne har mulighet til å hente, skifte dusje ol. Ungdom som har spesielle behov i forhold til overnatting, har mulighet til å benytte andre rom etter avtale i forkant. (dette meldes under spørsmålet andre behov i påmeldinger) 

Ansatte i Ung Kultur som til vanlig er å finne på Svømmehallen Kulturfabrikk, Hunstad Kultursenter, Saltstraumen fritidssenter og KAKTUS arbeider på FRUKT-uka slik at det er ungdomsarbeidere på jobb hele døgnet.

Deltageravgiften på 800,- dekker workshop, alle aktiviteter, turer, mat, overnatting og alt nødvendig. Lommepenger går kun til «ettermiddagskiosken» evt shopping, kafè etc. utenom det felles opplegget.

Det kommer faktura i posten på deltageravgiften. Dersom påmelding er bekreftet er den bindende og faktura må betales.

Det er viktig med varme klær til frilufts-delen som alltid er obligatorisk for alle! Utstyr til det kurset deltageren har valgt spesifiseres i mail dersom det kreves medbrakt utstyr.

Det legges stor vekt på å tilby mat med god kvalitet og som tilpasses alle allergier og andre behov for tilrettelegging. Brødmat til frokost, lunsj og kvelds med variasjoner. Det legges vekt på god tid og hyggelige måltider. Frukt, kaffe og te er tilgjengelig stort sett hele dagen. 

Deltagere med spesielle behov må gjøre oppmerksom på dette i påmelding. Dersom tilrettelegging ønskes for at ungdom skal kunne delta på workshop innenfor sitt interessefelt, gjøres det så godt som mulig. Kanskje er det behov for et sted å trekke seg tilbake innimellom, eller en voksen kontaktperson å spørre om råd underveis.

I Bodø er det gode bussforbindelser og god info på nettet om bussrutene. Enten du kommer med fly, tog eller båt er det enkel forbindelse videre til Svømmehallen kulturfabrikk. Rute 1 og 2 stopper rett ved svømmehallen kulturfabrikk.

Husk nøyaktig info om foresattes tlf og mail i påmelding så vi får tak i dere om det trengs!