Foresatt til FRUKT-deltaker

PÅ GRUNN AV COVID-19 VIL DET IKKE VÆRE OVERNATTING PÅ FRUKT-UKENE!

Overnattingen foregår på Hunstad Ungdomsskole. Nattevakt er en voksen ansatt, og en voksen frivillig med god oversikt over soveområdet og garderober og tilgjengelig om det skulle være noe. Det vil i tillegg være åpent under måltidene slik at deltagerne har mulighet til å hente, skifte dusje ol. Ungdom som har spesielle behov i forhold til overnatting har mulighet til å benytte andre rom etter avtale i forkant.

Ansatte i Ung Kultur som til vanlig er å finne på Kulturhuset Gimle, Hunstad Kultursenter, Saltstraumen fritidssenter og Tverlandet Fritidssenter arbeider på FRUKT-uka slik at det er ungdomsarbeidere på jobb hele døgnet.

Deltageravgiften på 800,- dekker workshop, alle aktiviteter, turer, mat og alt nødvendig. Lommepenger går kun til «ettermiddagskiosken» evt shopping, kafè etc. utenom det felles opplegget.

Det kommer faktura i posten på deltageravgiften. Dersom påmelding er bekreftet er den bindende og faktura må betales.

Det er viktig med varme klær til frilufts-delen som alltid er obligatorisk for alle! Utstyr til det kurset deltageren har valgt spesifiseres i mail dersom det kreves medbrakt utstyr.

Det legges stor vekt på å tilby mat med god kvalitet og som tilpasses alle allergier og andre behov for tilrettelegging. På grunn av Covid-19 kan vi ikke tilby buffet og salatbar, men lunsj og middag i tillegg til litt å spise på under mårrasamling. Det legges vekt på god tid og hyggelige måltider.

Frukt, kaffe og te er tilgjengelig stort sett hele dagen.

Deltagere med spesielle behov må gjøre oppmerksom på dette i påmelding. Dersom tilrettelegging ønskes for at ungdom skal kunne delta på workshop innenfor sitt interessefelt, gjøres det så godt som mulig. Kanskje er det behov for et sted å trekke seg tilbake innimellom, eller en voksen kontaktperson å spørre om råd underveis.

I Bodø er det gode bussforbindelser og god info på nettet om bussrutene via www.177nordland.no. Buss nr 1 går dør til dør Bodø lufthavn – Hunstad Ungdomsskole. (bussen tar ikke kontanter. Betaling via app anbefales).  Det er heller ikke langt til busstoppet ved riksveien for dem som kommer via Tverlandet (rute 4).

Husk nøyaktig info om foresattes tlf og mail i påmelding så vi får tak i dere om det trengs!