Dette kurset er dessverre helt fullt

Showdans er kanskje ikke en av de mest gjenkjente dansestiler når man bare hører ordet, men når det blir snakk om musikaler og store scene- eller tv-show, får de fleste av oss bilder i hodet av glitter, glamour og store finaler med musikk vi kjenner igjen.

Hva som kommer ut av kurset kommer mye an på deltagergruppas sammensetning, men  at det blir et dansenummer i jubileumsforestillinga er helt sikkert.

Dansekurset er for deg som har danseerfaring fra før av og som ønsker å bruke vinterferien på å øve inn Lill Charlottes koreografi sammen med ei lita gruppe på max 10 ungdommer.

Instruksjon vil i hovedsak bli med hele gruppa samlet.

Det er viktig at du forteller oss litt om hva du kan fra før av, hvilke dansestiler du vanligvis tar timer i og hvor lenge du har danset så kurset kan tilpasses gruppa. All erfaring, uansett sjanger kommer godt med.

Husk å ta med deg innesko/dansesko og treningstøy til hele uka, og egen bag/sekk/veske til skiftetøy, håndduk ol som du kan ha med til og fra Stormen bibliotek hver dag uten å måtte bruke den du har alle tingene dine i på skola der du overnatter.

Lill Charlotte ble ønsket velkommen tilbake av deltagerne på kurs i streetjazz i vinter. Hun er derfor tilbake på FRUKT i høst med en litt annen sjanger enn sist.

Lill Charlotte er fra Bodø, og har danset siden hun var liten. Hun har vært innom mange dansestiler fra Hip Hop, jazz og moderne til stepping og riverdance.

 

Lill-Charlotte er utdannet ved the Liverpool Institute of performing arts (LIPA), har undervist ved bl.a. Pias ballettstudio og Streetjazz Dansestudio, hatt oppdrag som koreograf, og som en av danserne til Sirkus Eliassen i tillegg til mye annet.