Band

Våre instruktører tar deg og ditt band ett steg videre på vinterens bandkurs!

Spiller du i band eller har du kanskje lyst å starte ett? Kan du spille et instrument, så kan du også delta på kurset. Det er viktig å fortelle om deg eller bandet i påmeldingen for kurset vil ikke være likt for alle. Stiller du med hele bandet og dere har øvd inn en egen låt, så er dere kanskje klar for demoinnspilling på Bratten lydstudio. Hvis ikke, så trenger dere kanskje å lære mer om å skrive sanger eller hvordan dere bør øve? Alle får noe instruksjon på sine instrumenter, og svar på det meste dere lurer på ang bandlivets store mysterier, så fortell oss hva dere ønsker.

Kommer du uten eget band? Fint! Da får du spille sammen med andre ungdommer og en instruktør som hjelper dere med låtvalg og arrangemang.

Dette kurset er dessverre helt fullt

Instruktører

11891015_529837233850080_3111999360932670751_n

Ørjan Olsen

Ørjan importerte vi fra Fauske til FRUKT i vinterferien. Band fra FRUKT har flere ganger reist til Fauske for å spille konsert, og der har Ørjan vært og tatt imot dem, så nå hentet de ham til oss som instruktør, noe som vi absolutt ønsker å gjenta. Ørjan underviser i musikk til daglig og er musiker i Inculcado og Monumentum.

Fredrik Olsen

Fredrik William Olsen

Fredrik er den av instruktørene med lengst tid med FRUKT. Han deltok med Hjertesorg på FRUKT#1 og har vært band- og låtskriverinstruktør gjentatte ganger. Både som soloartist og med Kråkesølv er han godt kjent i musikkmiljøet, og det er alltid et «neste prosjekt» på gang. Etter en kort pause er han tilbake som bandinstruktør.

NOHR_pressefoto_Martin_Losvik

Petter Unstad

Petter er best kjent som låskriver, vokalist og bassist i Kråkesølv, men han har også turnert i utlandet med BigBang, og spiller med andre kjente artister som Karpe Diem, Lars og Ola Bremnes. Han er en gjenganger som FRUKT-instruktør og alltid etterspurt av deltagerne. For tiden er han aktuell med soloprosjektet NOHR og plateslipp.

11692586_10153355933180708_147306451362541292_n

Håvard Svendsen

For mange er Håvard mest kjent som en tredjedel av Min Trio, som har gått fra null til hundre i løpet av året. De dukket opp på Parkenfestivalen og har siden hatt tett i tett med spilleoppdrag. Likevel har de flere ganger tatt seg tid til å både høre og spille på ungdomskonserter i Bodø. Håvard er utdannet lærer, og med gitar i ene hånda og bassen i den andre vil han nok stille sterkt for å veilede vårt sammensatte FRUKT-band.