BANDKURS FRUKT #20
DETTE KURSET ER DESSVERRE HELT FULLT!

Band

 

Musikerne som melder seg på bandkurset skal jobbe med egne, nye sanger enten de stiller med egne band eller melder seg på alene og deltar i sammensatte band. Opplegget tilpasses deltagerne ut i fra behov for instrumentopplæring, samspill, hvordan lage eget materiale osv. Sangene framføres på forestillinga, og de to unge musikerne Henrik og Håkon er tilgjengelige for å delta i bandet dersom dette er ønskelig. Det har ikke noe å si hvilken sjanger du vanligvis liker, for det finner dere ut av sammen med instruktørene.

Husk å skriv i påmeldingen hvilket instrument du spiller, litt om hvor lenge du har spilt, og om du melder deg på sammen med noen du skal spille med.

Bandkurs

  • Jobb med egne sanger
  • Husk å skriv i påmeldingen hvilket instrument du spiller

Instruktører

Fredrik

Fredrik William Olsen

Som gitarist og vokalist kjenner du kanskje Fredrik best fra bandet Kråkesølv som siden 2009 har gitt ut fem rocka album. Han har også laget flere album i sitt soloprosjekt, noe som viser hvor allsidig han er i det han gjør. Fredrik har vært instruktør på FRUKT mange ganger, og mange unge musikere har nok skrevet sin første sang eller forbedret sine ferdigheter på gitar ved god hjelp av ham.  En «funfact» om Fredrik er at han selv var deltager på den aller første FRUKT-uka med hardcorebandet Hjertesorg.

Håvard.

Håvard Svendsen

Håvard har de siste årene blitt kjent gjennom MinTrio som beskriver seg selv som dette: « fengende festpop, leverer en svært god og smittsom stemning fra scenen, folkelige tekster på nordnorsk og en passende dose humor» Også før Min Trio oppsto har han spilt gitar og bass i mange år. Han har også tidligere vært instruktør på FRUKT og vi er veldig fornøyde med at han er tilbake igjen.

Sara.

Sara Hobbelstad

Sara har vært deltager på FRUKT i mange år, og en periode var hun også i FRUKT-teamet. Hun har deltatt på kurs i låtskriving og musikkvideo, og har spilt inn flere sanger, bl.a. Inside på FRUKT-albumet «Nødt eller sannhet» . Sara har som soloartist spilt mange konserter, og i fjor startet hun bandet Hobbel , i tillegg er hun gitarist for Maiken Vembre. Hun har vært instruktør på mindre workshops, men dette er første gang hun er bandinstruktør hos oss på FRUKT.